Päästiin viimeinkin taas agilitytreeneihin Danten kanssa, nyt on jäänyt kahdet treenit jo välistä muiden menojen takia. Koska meidän ryhmä on kutistunut niin paljon, päätettiin yhdistää tiistain kaksi ryhmää ainakin väliaikaisesti, joten aloitettiin treenit jo klo 18.00. Kouluttajana oli siis Kati ja meitä taisi olla paikalla viisi koulutettavaa.

Aloitettiin ihan kammottavalla ratatreenillä, kutsuttiin osuvasti vauhdintappotreeniksi. Rata alkoi estepyörityksillä, välistävetoja, sylikäännöksiä, työntöjä jne. Dantelta tippui taas kamalasti rimoja, ja Kati oli sitä mieltä, että pieni epävarmuus yhdistettynä huonoon pohjaan saa sen aikaan. Radalla oli myös uusien sääntöjen mukainen suora sarjaeste, joka on yllättävän haastava. Alkua piti hioa ensin todella kauan, mulla oli vaikeuksia ajoittamisen kanssa ja rimojen pudottaminen vaati lisäpanostusta. Saatiin kuitenkin rata sujumaan ihan hyvin.

Toinen rata olikin sitten paljon kivempi vauhtirata. Alussa saatiin kokeiltua Maria Aaltosen kävele koiraa kohti-tekniikkaa kun halutaan sen liikkuvan ohjaajasta poispäin, onpa vaikea selittää... Kuitenkin, alku meni hyvin, mutta sarjaesteellä vauhtia tuli liikaa ja rimat lensi. Dantea ei voi yhtään vedättää sillä, muuten sen askeleet eivät sovi väliin. Loppuun saatiin todella kiva takaaleikkaus, tuntuipa hyvältä kun ollaan saatu niistä näin toimivat ja vauhdikkaat. Yleensähän takaaleikkaus hidastaa, mutta nyt se tuntui vauhdittavan matkaa ja käänsi Danten todella hyvin!