Meillä on ollut jo koko toukokuun rauniotreenejä, mutta nämä on ekat jotka saan kirjattua tänne... Jatkettiin siis torstain ryhmässä, jossa oli pari tuttua treenikaveria viime vuodelta, mutta kouluttajat vaihtui kokonaan. Nyt kouluttajina toimii Sanna, Minna ja Mippe. Parit viime treenit ollaan treenattu ilmaisua joka alkaa sujua ongelmitta helpoissa piiloissa. Nyt aletaan pikkuhiljaa treenaamaan ilmaisua hankalammissa piiloissa, umppareissa sekä ylä-ja alapiiloissa. Dantellehan on ollut aina vaikea ilmaista jos ei pääse ihan maalimiehen tykö. Lisäksi treenauksen kohteena on liian lähelle tunkeminen, lääkkeenä kokeillaan Miran ehdotusta että maalimies tulee ensin ulos piilostaan ja sitten vasta palkkaa.

Näissä treeneissä meillä oli kolme maalimiestä. Halusin ekan suht. vaikeaksi, ei umppari muttei superhelppokaan. Tokan piti olla umppari ja kolmas helppo peruspiilo. Ekan maalimiehen haju löytyi nopeasti, mutta korkealla, hankalassa paikassa oleva ruumisarkku vaati jonkin verran tarkennusta. Dante ilmaisi todella hyvin ja kunnon haukulla. Toka olikin sitten katastrofi... Maalimies oli piilossa kaivossa ja Dante sai heti alkuun työnnettyä kannen auki. Maalimies palkkasi sitten odottamatta mitään ilmaisua ja kaiken lisäksi kouluttaja oli vaihtanut mun namit pussista (jota haluan käyttää koska se on todettu moneen otteeseen Dantelle paremmaksi kuin purkki) purkkiin mitään mulle kertomatta ja kävihän siinä juuri niinkuin arvasin, Dante pääsi purkin kimppuun ja sai namit lennätettyä ympäri. Kolmas oli sitten helppo peruspiilo pitkällä kasalla, maalimies haukutti kuitenkin huomattavasti liian vähän (niinkuin kaikki maalimiehet, vaikka erikseen pyysin pitkiä ilmaisuja) eikä yksikään tuonut koiraa ulos piilosta palkkaukseen (vaikka sitäkin erikseen pyysin)... Että tälleen taas kerran, on selvästi turha suunnitella mitään treenejä etukäteen kun eipä ketään kiinnosta viedä ne läpi niinkuin haluan. Ja mähän keksin tietty kaikki nää erikoisjutut ihan maalimiesten kiusaksi ;)

No, ensi kerralla pitää antaa ohjeet joko a) kirjallisina tai b) suoraan maalimiehille, nyt meni välikäsien kautta eikä koko viesti mennyt maalimiehille saakka. Hiukan on harmittanut koko alkanut kausi, ehkä me ollaan jo alettu puutua Danten kanssa samoihin rauniokasoihin. Voi kun voisi vaihtaa metsään kokeilemaan vaikka hakua, mutta minkäs teet kun ei ole vakituisesti autoa käytössä :( Toivottavasti kuitenkin syksyllä tai viimeistään ensi vuonna voidaan kokeilla vaihteeksi maastoa.

Tässä vielä Lillin ottama hauska kuva Danten ilmaisusta:

1589037.jpg