Oltiin sovittu hakutreenit 9.30 Histaan, joka sijaitsee Espoossa Ämmäsuon lähellä. Brie tuli muuten eilen meille hoitoon pääsiäiseksi kun sen oma perhe lähti Viroon. Joten pakkasin aamulla koko lauman autoon ja ajettiin treenipaikalle. Hieman tuli haahuiltua ennenkuin löysin oikean paikan, mutta sentään päästiin perille ajoissa! Treeneihin ei tullut meidän lisäksi kuin Pirjo & labbis Jenkki, Lea & aussie Tami, Lilli & heeleri Heppu sekä koirattomana tuli Mippe ja Pirjon mies. Alue oli aika kaukana parkkipaikasta ja otin Stellan ja Brien mukaan tallomaan. Juoksentelivat oikein innoissaan ympäriinsä ja me ihmiset talloimme ison, n. 100x50m alueen.

Dante pääsi radalle ensimmäisenä. Otettiin sille kolme maalimiestä ja ne oli upetettu N-mallisesti alueelle, yksi maalimies oli umpparissa. En muistanut haukuttaa sitä ennen treenejä, joten ilmaisut olivat kaikki vähän viime treenejä huonommat. Ekaa maalimiestä etsittiin alueen alusta, mutta Dante kerkesi bongata tokan, keskellä aluetta olevan maalimiehen hajun eka. Jatkettiin sitten sen ekan maalimiehen etsintää, joka löytyi ihan alueen takanurkasta kielekkeen päältä. Piilossa oli Pirjon mies, jota Dante oli kuulemma hieman ihmetellyt. Ilmaisi kuitenkin ja vika maalimies löytyi alueen toiselta takanurkalta roskiksesta. Dante oli kuulemma väen vängällä tunkenut sisään roskikseen ja aloitti ilmaisun pienen odottelun jälkeen.

Treenien loputtua tehtiin vielä lyhyt lenkki, mukana mun 3 koiraa sekä Lean Tami-aussie. Tami höykytti Brietä vähän alussa, ja oli yllättävä nähdä miten Stella oli aikeissa mennä väliin ennekuin Lea sai Tamin Briestä irti! Kyllä noi kolme on laumautunut aika hyvin kun mennään jo puolustamaan... Tämän jälkeen tulivat kaikki kuitenkin ihan hyvin toimeen ja Lilli otti kuvia minkä kerkesi. Laitan niistä sitten tänne kun Lilli kerkeää käsitellä ja mailata ne mulle ;)