Suunnattiin illalla AST:n kentälle treenaamaan agilityä. Kenttä oli yllätyksekseni varattu, joten jouduttiin odottelemaan jonkin aikaa ennenkuin päästiin treenaamaan. Emmi tuli myös treenaamaan, joka oli helpotus koska kaksi saa aina paremmin rakennettua radan. Enpä ole heidän menoa nähnyt sitten viime alkukevään, mutta hyvältä näytti! Rakennettiin kaksi pätkää agilitykarsintojen lauantain agilityradalta ja treenattiin niitä.

Ensimmäinen pätkä oli radan lopulla ollut putki-putki-puomi-hässäkkä, jossa n. 50% kisaajista hylkääntyi, Dante ja minä mukaanluettuna. Puomille meno putkien ohi ei tuottanut ongelmia, vaan ekan hypyn jälkeinen putki, Dante oli koko ajan juoksemassa väärään putkeen. Sain kohdan kuitenkin onnistumaan ja hiottiin sitä hieman aikaa. Sitten otin samaa myös Stellan kanssa, joka oli sitä mieltä parin toiston jälkeen, että hän ei mene putkeen vaan kielsi ne ja juoksi puomille, josta saa namia (vika este - loppupalkka).

Toinen pätkä joka rakennettiin oli radan alku, hyppyhässäkkä ja vaativa keppikulma. Dante oli tänään kamalan irtoisa ja haki jatkuvasti ihan omia esteitään, mutta oli kuitenkin aika tahmean tuntuinen, olisiko vielä vähän jumissa mattopohjaviikonlopusta? Hioimme kuitenkin rataa ja kokeilin kepeille vientiä molemmilta puolilta. Lisäksi treenattiin vähän keppikulmia, avokulmat vaativat selvästi lisätreeniä. Tein myös Stellan kanssa vähän, mutta se meni pääasiassa pelleilyksi kun Stella mennä viipotti ihan oman mielensä mukaan. Jätin Stellan Emmille ja lähdettiin kotiin Danten kanssa klo 22.40.