Heti koulun jälkeen kiiruhdettiin Danten kanssa junalla ensin Pitäjänmäkeen ja käveltiin sitten sieltä Taliin. Koska Emmi ja Sara olivat hieman myöhässä, otin nopeat ampumistreenit kahdestaan Danten kanssa. Sidoin Danten puuhun kiinni ja menin starttarin kanssa n. 80m päähän ampumaan. Ammuin 4x ja kävin välissä aina palkkaamassa maksalaatikolla. Sitten treenattiin Talin pk-kentällä eteenmenoa, luoksetulon maahanmenoa ja vähän pk-estettä. Pk-esteen noudossa pitää treenata tuomista, tahtoo aina kiertää! Sitten kun Emmi ja Sara tuli, treenattiin taas vähän ampumista Saralle, ja samalla Dantelle. Menin kauemmas ja ammuin 3x peräkkäin, ja sitten kävin palkkaamassa Danten.

Treenattiin vielä viestiä viereisellä golfkentällä. Mä lähdin molempien koirien kanssa ensin vain ihan näköetäisyyden päähän, n. 200m. Lähetin ensin Danten ja sitten Saran Emmille. Jatkoin matkaa n. 150m kunnon rytäkön läpi ja sitten koirat lähetettiin mulle. ähetin molemmat vielä kerran Emmille ja lopetettiin siihen.

Sitten kiiruhdettiin kotiin ja sieltä agilitytreeneihin Purinalle. Tällä kertaa kouluttajana oli Pia ja meidän lisäksi oli vain yksi toinen koira. Viideltä oltiin saatu rata jo valmiiksi ja aloitettiin käymällä ohjaus tarkasti läpi. Pohdittiin miten ohjaisi omaa koiraa, miksi, ja mitä muita tapoja on. Danten kanssa meni taas tosi hienosti. Radalla oli mm. pöytä, hankala keppikulma ja kaikki kontaktit. Kontaktit menivät hyvin, vaikka keinu saisi olla paljon nopeampi. A oli minikoossa ja se oli musta ehkä helpompi noin kuin maxina. Koitin itse treenata kauempaa ohjaamalla ja kokeilemassa missä menee sen sietoraja siinä. Kouluttaja oli varsin tyytyväinen meidän edistymiseen ja itselle jäi kiva fiilis!