Päivä alkoi mainiosti, olin tunnin myöhässä. Jotenkin omat aivot olivat muuttaneet puoli yhdeksän puoli kymmeneksi, ja tajusin tämän vasta matkalla kisapaikalle! Onneksi pääsimme seuraavaan ryhmän, mutta jouduttiin venailemaan pitkään kisapaikalla. Eihän siinä muuten mitään, mutta satoi kaatamalla, ja niin koira kuin ohjaaja olivat litimärkiä kun viimein päästiin kehään.

Täytyy paikallaolosta antaa kaikki kunnia Dantelle, se pysyi makuulla kentällä, joka oli suoraan verrannollinen uima-altaseen ja kesti myös juuri silloin alkaneen kaatosateen. Mutta loppu ei mennytkään yhtä hyvin. Dante jätti yksilöliikkeissä monet liikkeet kesken, mm. seuraamisessa sillä oli hankala tehdä perusasennot, koska herra ei tahtonut kastaa takapuoltaan! Aivan sama juttu eteentulossa noudon ja luoksetulon yhteydessä. Tuli eteen, mutta jäi seisomaan. Kaukkareissa ei tahtonut mennä ihan maahan asti, vaan jäi kyynerpäät ilmassa puoliasentoon. Hyppy oli inhottava, mutta ei meidän takia. Sen takana oli muovipurkki, jonka viereen Dante laskeutui, ja luuli heti, että se kuuluu tuoda minulle. Sain sen toisella käskylä istumaan, mutta tuomari ei pitänyt sitä vain kaksoiskäskynä, vaan saatiin 5.

Loppupisteet oli 150,5 eli II-tulos. Sen verran täytyy sanoa, että kyllä toisella tuomarilla olisi ollut huono I-tulos, mutta tämä tuomari arvosteli mielestäni kuin evl-koiria, itsekin sanoi ettei ole arvostellut mitään muuta kuin evl-kisoja vuosiin ja joutui kaivamaan sääntökirjan esille edellisenä iltana. Hiomasi siitä, että oli kokonaan unohtaa antaa meille yleisarvosanan, sain itse pyytää sitä :) No, ensi kerralla sitten voittajaan.