Tänään oli parin viikon tauon jälkeen taas rauniotreenit. Mentiin paikalle puolisen tuntia aikaisemmin ja käytiin kunnon alkuverkalla. Treenien teemanan oli ampuminen, eli hyvä tilaisuus siedättää Dantea paukuille. Dante sai kuunella niin 6mm ja 9mm monen monta kertaa ennen omaa vuoroaan, jotta jos se paineistuisi se voisi purkaa itseään radalla. Dante ei kuitenkaan tuntunut kamalan paineistuneelta, mutta kävi vielä kuumempana kuin yleensä. Tämä johtui varmasti pitkästä levosta ja parin viikon tauosta.

Treenialueena oli keski-ja pitkäkasa, maalimiehiä oli kolme ja nyt treenattiin ilmaisua. Ennen radalle menoa kouluttaja haukutti Dantea, joka kävi ihan ylikuumana ja meinasi napsia hänen naamaansa. Vaadin Dantea kulkemaan vapaana sivulla, kunnes lähetin sen keskikasalle. Eka maalimies oli kasan alla ja Dante aloitti ihan kivasti haukun, joka oli kimeä ja mm Mippe valittikin että kuulo meni. Hän vaati n. 4 haukkua. Toinen maalimies oli temppelissä, nyt haukku ei tullut ihan heti, mutta Dante kuitenkin aloitti ja haukkui hyvin 5 haukkua hieman möreämmin jo. Viimeinen maalimies löytyi pitkänkasan päästä, joka vaati hieman tarkennusta mutta Dante ilmaisi hyvin tällä kertaa.

Danten liikkuminen oli todella hyvää, se eteni hyvin kasalla, erittäin vauhdikkaasti ja tarkasti. Vaikka se tutkii kasat todella nopeasti, voin luottaa siihen että siellä ei ole ketään. Ilmaisu alkaa tulla jo todella hyvin, Dante on tajunnut sen kyllä hämmästyttävän nopeasti. Ainut asia joka jäi huolestuttamaan on se, että Dante käy muutenkin tosi kuumana ja haukkuminen vain kiihdyttää sitä. Toivottavasti se ei ala keittämään yli, hieman pelotti sen napsiminen. Myös pitää muistaa painottaa maalimiehille rauhallista palkkausta Dante makuuasennossa jos mahdollista. Ensi kerralla voisi jo ampua suorituksen aikana mutta jatketaan avopiiloilla.