Koska ulkona ei satanut, ajattelin mennä tekemään viime hetken kertaukset Danten kanssa ennen koetta. Mentiin isommalle mansikkamäenkentälle koirien kanssa, jossa oli pari pientä jalkapalloa potkivaa poikaa. Jätin koirat metsään ja kävin tekemässä ruudun.

Aloitettiin Dante kanssa ruudulla. Ekana treenattiin sinne menoa. Haki hyvin ruudun, mutta jäi etsimään lätsää sieltä - ei heti siis löytänyt. Tehtiin monia toistoja ruutuun lähetyksessä, välillä menin palkkaamaan sinne namille, välillä heitin pallon. Treenattiin mm. kahdesta eri kulmasta ruutua ja otin pari maahanmenoa. Dante teki innokkaasti hommia ja meni hyvin ruutuun. Vaihdoin sitten koiraa ja otettiin Stellan kanssa ruutua. Takalinjalla oli namia, ja lähetin pari kertaa kaukaa. Taas vähän ongelmia ruutuun jäämisessä, mutta sain sen alas joka kerta.

Sitten koirat taas metsään ja vaihdoin ruudun paikkaa. Ennen sitä treenattiin luoksetulon pysähdystä, itse luoksetuloa ja ihan pikkaisen maahanmenoa ja kaukkareita. Ensin taas Danten kanssa, otettiin kerran luoksetulo (ilman pysähdyksiä) läpi, ja koska eteentulo oli vino, tein sen erikseen ja sitten taas koko liike. Kokeilen nyt samalla tätä "ei palkkaa korjauksesta"-ideaa. Sitten otettiin pari luoksetuloa niin, että pallo lensi taakse ja oli kunnon läpijuoksu. Sitten otettiin pari seisomista, välillä heitin namin ja välillä pallon. Sitten pikkaisen maahanmenoa patukan kanssa. Stellan kanssa tehtiin vähän samanlainen treeni, pitäisi nyt saada se pysähtyminen varmemmaksi.

Loppuun otettiin taas ruutua. Löysi hienosti ekalla kerralla, otettiin pari ruutuun juoksua ja sitten treenattiin erikseen siellä maahanmenoa ja kolmiota. Muuten meni tosi hyvin, pitäisi vaan saada tuo seuraamisasento kuntoon lopussa, tulee todella eteen ja edistää kunnolla. Stellan kanssa sama treeni, maahanmenossa piti vähän vääntää kättä, mutta totteli kiltisti.