Tänään kisattiin ekaa kertaa Janakkalassa, jossa oli 2xagilityrata, tuomarina Pertti Siimes. Olin ilmoittanut molemmat koirat molemmille radoille. Matkattiin ensin Kiloon junalla ja sieltä päästiin seurakaveri Ellin kyydissä. Kisapaikka oli keskellä metsää hiekkapohjainen kenttä, meidän vuoden eka ulkokisa! Maxi3:iin oli ilmoitettu n. 35 koiraa, joista aussieita taisi olla peräti 9!

Eka rata oli alkua lukuunottamatta helpohko, ja siinä oli myös löysä ihanneaika. Kisajärjestäjät oli laittanut Stellan ensin, ja sitten kaksi koiraa välissä Dante! Sain paikanpäällä onneksi vaihdettua Danten luokan vikaksi, joten mentiin radalle ensin Stellan kanssa. Alun vaikea hyppysarja onnistui ja rata meni muuten hienosti, mutta loppuosassa ollut keinu meni lentokeinuksi kun muistin liian myöhään ettei Stella ite hidasta niinkuin Dante, vaan painaa täysillä ellei sitä hidasta itse. Maalissa meidän tulos oli 5rv, aika -
Danten kanssa alku meni heti pipariksi, lähdin itse kiirehtimään alussa ja onnistuin vetämään Danten kolmannen esteen ohi, törmättiin ja sitten kompastuin vielä itse esteeseen ja rima tippui, eli heti alkuun 15rv. Kun oli näin paljon virheitä jo alla, otettiin kontaktit oikein kunnolla. Lopussa mentiin vielä yhden hypyn ohi ja oltiin maalissa tuloksella 20 rv.

Toka rata oli hieman kimurantti. Tässäkin luokassa oltiin ihan peräkkäin, vielä peräkkäin! Starttasin ensin Danten kanssa ja Stellan sain siirrettyä viimeiseksi. Alun hyppy-rengas-keinu-suora meni hyvin, sitten ympyrän muodossa oleva muuri-hyppy-putki ja A:lle. Valssasin A:n alastulossa ja Dante otti hyvän kontaktin. Hyppy ja 90 asteen käännös kepeille, josta valssi ja hyppy-välistäveto-putki-serpentiini ja puomille, hyppy ja hyvä takaaleikkaus, putkeen josta kaksi vikaa hyppyä ja maaliin. Tulos 0 rv, aika -3.10 ja sija 4/35! Tämä oli kuudes SM-nolla. Meidät voitti kaksi maajoukkuelaista (Fai ja Max) ja auspai Siiri, joista toka ja kolmas oli meidän kanssa samalla sekunnilla :) Stella veti sitten ihan läskiksi juosten ensin A:n ohi ja sitten hyppimällä pari ylimääräistä estettä siellä täällä. Kivat kisat kaiken kaikkiaan, kotiin päästiin samalla lailla kuin kisoihin ja oltiin kotona klo 19.00 aikoihin.