Mentiin iltapäivällä treenaamaan tokoa isommalle kentälle molempien koirien kanssa. Viime treeneistä on aikaa, ja nyt alkaa olla jo vähän kiire saada liikkeet kuntoon toko-ja viestikisoja varten! Tarkoitus oli treenata tunnaria, mutta en löytänyt kapuloita joten tyydyin kaukkareihin, eteenmenoon ja paikallaoloon.

Aloitettiin paikallaololla, laitoin molemmat koirat maahan ja menin piiloon puskien taakse. Olin vain 2 minuuttia ja molemmat pysyivät hyvin. Sitten treenattiin kaukkareita Danten kanssa. Otettiin rauhassa ja monta toistoa, eitä tuli toistettua aika paljon mutta Dante ei ottanut nokkiinsa. Se sama seiso-maahan ja seiso-istu on ongelma. Otettiin pari toistoa Stellan kanssa myös.

Loppuun otettiin vielä eteenmenoa. Dante on alkanut etsiä eteenmenopalkkaa nenällään, joten vein sen pois näköyhteydestä ja kiersin kunnon mutkan kun vein lelupalkan kentän päätyyn. Dante ei vieläkään juokse suoraan, vaan kaartaa rajusti sivulle. Nyt Dante yritti selvästi ottaa hajun, mutta kutsuin sen takaisin ja lähetin uudestaan ja juoksi hyvin lelulle. Otin pari toistoa ja lopetin onnistuneeseen suoritukseen.