Lauantai oli mulla koulupäivä, mutta meillä oli ohjelmassa vain kävelyretki keskustaan, joten otin Danten mukaan kouluun. Lähdettiin sitten heti koulun jälkeen bussilla isälle hakemaan auto ja Brie. Tämä oli mun eka kerta yksin autossa ja vähän jännitti maantieajo, jota on treenattu tosi vähän. Selvittiin kuitenkin hengissä Oittaalle jossa meillä oli "ardienteläisten" rauniotreenit. Paikalla meidän lisäksi Sara, Scifi, Kerkko, Dina & Morris sekä pari muunrotuista. Aloitettiin vähemmän kokeneiden kanssa, jotka sai käydä kahteen otteeseen radalla.

Brie pääsi ensin ihan syömään namia ihmisiltä namiringissä. Ainahan tuo on ollut tuntemattomien kanssa aika varovainen, mutten ole koskaan nähnyt sitä niin arkana! Kävi kyllä hakemassa namit ihmisiltä, mutta häntä oli ihan koipien välissä ja oli matalana valmis syöksymään pakoon jos joku vähääkään liikahti! Olin aika ihmeissäni, mutta näin jälkeenpäin voisi ajatella, että siihen vaikutti se että kaikki tuijottivat sitä ja keskittyivät siihen, penturaukka tunsi olonsa varmaan tosi uhatuksi.

Dante pääsi ekan kierroksen lopussa radalle. Gabi ja Juha olivat menneet sille maalimiehiksi ja Gabi löytyikin heti yläkasan alusta. Dante sai heti hajun, mutta joutui tarkentamaan aika pitkään. Ilmaisu oli ekan minuutin aivan kamalaa piippausta, mutta Gabi sai Dantesta onneksi ääntä lopulta ihan hyvin. Käytiin keskikasa tyhjänä ja sitten Dante sai maalimiehen hajun alatalosta, josta Juha löytyikin. Aloitti heti hyvän ilmaisun ja sai palkaksi herkkuja.

Brie pääsi vielä toiselle kierrokselle. Oli nyt jo huomattavasti terhakampi, mutta vieläkin aika ujo. Ei tehty sitten Brien kanssa muuta kuin namin syöttelyä. Pitää käydä joskus sen kanssa kävelemässä radalla ja totutella vähän paikkaan muutenkin. Voisi vähän katsoa jos alkaisi Brien kanssa käymään aina välillä Danten treeneissä. Asiaa vain hankaloittaa se että Brie pitää aina erikseen hakea...

Treenien jälkeen päätin lähteä vain takaisin kun muut lähti metsälenkille. Pienen säädön (kuka nyt muka muistaisi ottaa käsijarrun pois päältä?) päästiin matkaan. Lisäsäätöä toi kun päätin piipahtaa kaupassa ja jouduin seikkailemaan parkkihallissa. Koirat varmaan ihmetteli mitä hemmettiä me ajetaan 2mm eteen, 2mm taakse, 2mm eteen jne. No, kyllä mä vielä joku päivä opin ;) Jäätiin sitten isälle yöksi ja Brie ja Dante temmelsi innoissaan koko illan.