Viime viikolla ei oltu treenaamassa kun olin viettämässä perjantai-iltaa raunioseuran pikkujouluissa. On tuo perjantai-ilta aika ärsyttävä treeniaika, mutta minkäs teet. Viime treenien ongelma jatkui, tällä kertaa vielä pahempana. Kouluttajana oli taas Kati ja tehtiin kaksi ratapätkää jostain B-maajoukkueen treeniradasta.

Dante tuntui ottavan paineita vähän kaikesta, pennun kimakasta räkytyksestä, viereisen kentän komennoista jne. Edes muiden koirien katselu ei pahemmin auttanut ja kulki radalla tosi hitaasti ja epävarmasti. Ei leikkinyt ja otti innottomasti namit vastaan! Lisäksi ihmetystä aiheutti Danten käytös muita kohtaan, oli supervahtiva, ja murisi jopa ihmisille jotka on olleet ennen superkivoja.

Katin neuvo oli vain superkannustava ja helppoja treenejä joissa tulisi vain onnistumisia niin Dante saisi itsevarmuutta lisää. En kyllä ymmärrä mikä ongelma sillä on nyt ollut pari viime viikkoa, toivottavasti ne on vain hyrräävät hormonit eikä mitään terveydellisiä ongelmia... Jäi varsin paha maku suuhun treeneistä, ei ollut kivaa koiralla eikä ohjaajalla :(