Treenattiin tänään teemalla kisanomainen suoritus. Näitä olisi kyllä hyvä tehdä enemmän, tästä lähin pyrin vetämään kisanomaisesti kaikki liikkeet läpi 1 x viikossa!!

Otettiin sitten kaikki liikkeet paitsi hyppynouto ja paikallaolo. Seuraaminen hyvää, ihan pientä piippausta askelissa. Istuminen ok, luoksetulo ekalla maahan, otin uudestaan ja nyt teki nätisti. Pitää itse vain varoa etten karjaise liian matalasti käskyä tai painuu maahan. Ruutu oli kamala. Lähti taas kiertämään sivulla olevaa roskista ja vaati lukuisia seis-ruutu-seis-ruutu-komennuksia ennenkuin alkoi katsella että missä se ruutu on... Otin kertaalleen vielä liikkeen alusta jotta saatiin onnistuminen. Tunnari ok, samoin kaukot. Metallinouto hyvä ja siihen loppui. 

Vähän alkoi piippailla mm. edestä sivulle siirtymisissä jota Dracu ei tee normaalisti. Muutenkin yleisilme oli ehkä hiukkasen yliyrittämistä. Mut eiköhän sekin parane kun tehdään enemmän palkatta. Olen kyllä laiminlyönyt tätä palkattomuuden treenaamista ihan kamalasti