Taas vaihteeksi tullaan ihan jälkijunassa näin blogin päivityksen kannalta... Matkattiin agilitytreeneihin tällä kertaa Danten kanssa ihan kahdestaan. Kouluttajana taas Hilppa ja meitä oli paikalla kaikki paitsi yksi koirakko. Rakennettiin kaksi lyhyttä treeniä, toinen hyppytreeni ja toinen kontaktitreeni jota sai tehdä itsekseen kun odotteli vuoroaan ohjatulle hyppytrenille.

Hilppa näytti ensimmäisen kuvion hyppyradalla, oltiin rakennettu ihan perus lyhyt rata jossa esteet hieman ympyrän muodossa, yhdessä päässä putki ja keskellä pari estettä. Ensin tehtiin vähän irtoamistreeniä putkelle ja ihan peruspyöritystä. Kokeiltiin yhdessä kohtaa jaakotusta, mutta se ei jotenkin vain iske muhun, en tykkää jättää Dantea selän taakse, huolimatta siitä pienentääkö se käännöstä vai ei...

Seuraavaa vuoroa odotellessa tehtiin sitten kontakteja. Oltiin laitettu puomin molempiin päihin putken S-muotoon ja tein sitten tiukkoja vientejä putkesta puomille ja poispäinkäännöstä puomilta putkiin. Ei kiinnitetty niin huomiota nyt itse puomiin, vaan siltä poislähtöön ja sille tuloon hankalasta kulmasta.

Sitten tehtiin taas samaa hyppyrataa, mutta eri järjestyksessä. Ensin tehtiin eka rata takaperin ja sitten vaihdettiin kokonaan kuvioita enemmän hallintaan ja ohjaukseen. Hiottiin aika lailla kulmia ja vientiä, jossa Dante oli taas turhan helposti lipsumassa haltuunotoissa... Pitää itse vaan olla vaativampi, ei voi jättää haltuunottoja puoliväliin.

Loppuun otettiin vielä A:ta ja keppejä. Treenattiin kontakteja ja takaaheittoja kepeille. Lisäksi otettiin keppien sisäänmenotreeniä lyhyillä kepeillä. Otettiin sulkukulmia ja vaikka haki oikean välin, ei meinannut millään jatkaa pidemmälle pujottelua siitä kun itse seisoin paikallani. Sitten kun liikuin niin jatkui Danten pujottelu myös.