Sain päivällä tekstarin, että se ryhmä jossa toimin "apukouluttajana" tarvii nyt vetämistä, kun varsinainen kouluttaja ei pääse paikalle. Joten sain aloittaa koulutusurani kouluttamalla mm. omaa kouluttajaani ja paria muuta 3-luokkalaista... Se oli oikeastaan aika mukavaa, paitsi tuli välillä sellainen olo, että mitähän tähän voisi sanoa, en mä keksi miten tosta voisi enään parantaa. Dante sai taas odotella ja katsella 1,5 tuntia toista ryhmää ja on lievästi sanoen kuuma kun pääsee itse radalle.

Ennen meidän ryhmää pidettiin kokous agilityn sm 2007 AST:n seurajoukkueeseen haluavien kesken. Haluavia oli 5, ja vain neljä pääsee joukkueeseen. Kaksi ei päässyt paikalle, mutta mukana pohtimassa oli lisäksi koulutusvastaava Terhi ja varakoira Peten omistaja Jaana. Pohdittiin eri vaihtoehtoisia joukkueita, mitkä niiden vahvuudet ja heikkoudet. Koska kaksi muuta joukkueeseen haluavaa tosiaan halusivat joukkueeseen, päätin että me vetäydytään Danten kanssa, vaikka meillä onkin ehkä parempaa tulosnäyttöä. Jotenkin ei niin kiinostanut enään kun henki tuntui niin voitonhaluiselta ja meillä on kuitenkin tässä vielä vaikka kuinka monta vuotta aikaa osallistua ja päästään varmaan henkilökisoihinkin. Muutenkin en tiedä miten oma hermo kestäisi tuollaisten paineiden alla. Koitetaan sitten aussieyhdistyksen joukkueeseen, mutta ehkä me ei murruta Danten kanssa jos ei päästä tänä vuonna joukkuekisaan mukaan ;)

Sitten aloitettiin omat treenit Katin ohjauksessa. Rata oli meille varsin haastava koska puomilla on ollut kamala imu sen jälkeen kun aloin treenata puomia namilautasella. Teeaman oli tietenkin putket kontaktien alla! Vaati paljon hinkkausta saada Dante putkeen kun ihana puomi oli siinä vieressä "vaihtoehtona". Rata oli kohtuullisen helppo, mutta hinkattiin kamalasti että saataisiin niitä sekunninmurto-osia pois ja testailin eri ohjauksia joita en koskaan uskaltaisi tehdä kisoissa. Meitä oli mukavasti vain 2 paikalla, joten otin Stellankin kanssa rataa, mummelilla oli aivan älyttömän kivaa! Kati olikin varsin otettu Stellan vauhdista, sillä kun on se vitosvaihde, ja se muuttuu kyllä ihan täysin kun se alkaa oikeasti painaa eteenpäin. Sitten bussilla kotiin ja siinä tulikin hyvä loppuverkka.