Oltiin sovittu aussiepalstalla yhteistokotreenit Malminkartanon Sirkuskentälle klo 18.30. Paikalle saapui ihan hirvittävästi koiria, onneksi kenttä oli suuri! Tehtiin ensin paikallaolo, otin Danten kanssa eka. Maassa paikalla oloa muutama minuutti näkösuojassa ja sitten sama istualteen, ei mitään ongelmia. Koitettiin myös EVL:n tapaisesti niin että jokainen käskyttää erikseen alas ja ylös. Dracun kanssa tehtiin myös molemmat paikallaolot ja tein erityisesti taas niitä lähestymis -ja taaksemenoharjoituksia. Ympärillä oli jatkuva härdelli joka lopussa hieman häiritsi Dracua, muuten ei näyttänyt olevan ongelmaa vaikka ympärillä oli kymmeniä tuntemattomia koiria.

Tehtiin Danten kanssa seuraamistreeniä ensin hihnan kanssa ja sitten ilman. Kävi tosi kuumana mutta malttoi silti pitää hyvin paikan vaikka teinkin muutaman vähän pidemmän pätkän myös. Pitää vain olla tosi tarkkana ettei seuraamispaikka lähde valumaan eteenpäin pikku hiljaa! Sitten tehtiin vähän luoksetuloa ja kaukkareita. Luoksetulo ok, tein myös muutaman odotusharjoituksen. Kaukkareissa muut vaihdot meni hyvin mutta se seiso-maahan on taas vähän ongelmallinen. Käsi on liian vahva ja peruuttaa liikaa ja reippaasti vinoon. Nyt pitäisi unohtaa toi kohta hetkeksi ja keskittyä rauhoittamaan taas liikettä.

Sitten vaihdoin koiraa Dracuun. Suurin osa porukasta oli jo lähtenyt ja kentällä oli mukavasti tilaa vähän pidempiinkin liikkeisiin. Aloitettiin seuraamisella, joka oli tosi hyvä. Muut koirat ei häirinnyt ja paikka oli ihan mahtava, joissain paikoin jäi ehkä jopa liian taakse  Tehtiin vähän käännöksiä oikealle ja muutama pidempi suora, mutta pääasiassa kuitenkin sivulle tuloja ja muutamia askelia. Sitten siirryttiin noutoon. Mulla oli mukana muutama sellainen kissan tölkkiruoka ja ennen kapulan heittoa näytin avattua sellaista Draculle ja laitoin taskuun. Sitten innostin kapulalla, heitin, pästin perään ja lähdin pakoon toiseen suuntaan. Kun Dracu sitten sai mut kiinni annoin kissanruuan ja toistin pari kertaa. Lopussa tein yhden noudon niin, että en lähtenyt pakoon ja annoin suoraan kissanruuan, vikaksi taas kunnon juoksukisa. Tällä kertaa ei ollut mitään merkkiä että olisi halunnut "omia" kapulan vaan kiikutti sen kauheaa vauhtia mulle asti! Tein yhden luoksetulon niin, että toinen treenaaja piti Dracusta kiinni ja mä menin kauemmas seisomaan lelu jalkojen takana. Kun Dracu sitten tuli lähelle siirsin jalat haara-asentoon ja Dracu sai juosta mun jalkojen ali ja napata lelun. Lopuksi otettiin vielä kaukoja, eipä niistä mitään huomauttamista.

Treenien loputtua jäätiin vähän juttelemaan muutaman tutun kanssa ja Dracu käyttäytyi varsin hassusti! Kun yksi aikuinen aussie kiinnostui siitä ja halusi tehdä tuttavuutta vähän turhan innokkaasti oli Dracu ihan tiukkana tyttönä! Hirveän nopeilla hampaiden napsimisella kävi monesti häätämässä toisen kauemmas, eipä ole kenellekkään irvistellyt sitten sen meidän ekan näyttelyn! Käyttäytyi juuri niinkuin nuori narttu, joka oli kummallista kun se ei yleensä käyttäydy näin... Eipä toisaalta siinä mitään, ihan hyvä että se pitää puoliaan, toivottavasti tämä ei nyt vain ole enne mahdollisesta epäsosiaalisuudesta muita koiria kohtaan kun elämä tähän mennessä on ollut niin helppoa tuon kanssa  Muuten käyttäytyi kuitenkin tosi kivasti, ei säntäillyt vapaanakaan muiden koirien luokse ja raahasi mulle jatkuvasti muiden noutokapuloita! Meitin fiksu pentu tajuaa että mammalla on rahapula ja koitti auttaa parhaansa mukaan