Oltiin tänään kisaamassa Hyvinkäällä Danten kanssa iltakisoissa tokoa VOI-luokassa. Kisat tuomaroi Hannele Pörsti. Sain isän kuskiksi ja Emmi & Sara tuli samalla kyydillä evl:ään, joten mentiin paikalle aikaisemmin. Päivä oli todella kuuma, mutta onneksi juuri ennen meidän luokan alkua aurinko meni pilveen ja ilma viileni huomattavasti, vaikka sää oli vieläkin tosi painostava ja tukahduttava. Dante tuntui jotenkin tosi levottomalta, ei yhtään keskittynyt muhun ja otti kamalasti häiriötä Emmistä ja muista ihmisistä ja koirista. Juuri ennen yksittäisliikkeitä panikoinkin Danten haahuiluun ja sorruin taas virittelemään sitä ihan liikaa jotta saisin sen huomion itseeni, kehään mentiin sitten Dante ihan liian korkeassa vireessä.
Pisteet & kootut selitykset:
  • Paikallamakuu: 8p - Oli kuulemma tosi levoton, kuikuili paljon ja siirtyi vielä toiselle lonkalle makaamaan
  • Seuraaminen: 9p - Hyvää, innokas, hyvä kontakti, kokeilin pk-täyskäännöksiä, jotka nosti hyvin viettiä. Ainut ongelma oli juoksussa, varsinkin käännöksissä meinasi jäädä jälkeen.
  • Istuminen: 10p - Annoin aika painokkaan käskyn, meni nopeasti istumaan
  • Luoksetulo: 8p - Seisominen nopea, kääntyi pikkaisen taaksepäin, maahanmeno hidas ja istumisen kautta, eteentulo vino.
  • Ruutu: 6p - Lähti hyvin, meni ihan toiseen reunaan tokalla käskyllä, oli kuitenkin sisällä, kun tein kolmiota nousi istumaan ja seuraaminen todella kamalaa edistämistä.
  • Metallinouto: 10p - Hyvä, hidas luovutus
  • Hyppynouto: 8,5p - Kapula liian iso, tiputti tuodessaan mutta nappasi heti uudestaan ja luovutti hyvin
  • Tunnari: 5p - Lähti liian kovaa, nappasi taas ekan eteentulevan suuhun, tiputti ja haisteli kaikki läpi, toi oikean, mutta pureskeli ja ei tehnyt luovutusasentoa
  • Kauko-ohjaus: 5p - Liian korkea vire, edisti törkeästi, ihme että saatiin pisteitä. Eka istuminen vaati toisen käskyn kun eka oli liian varovainen
  • Kokonaisvaikutus: 8p
  • Yhteensä: 235p - II-tulos ja sija 4. 
Oli kiva saada kaikista liikkeistä pisteitä, vaikka tiukempi tuomari olisi varmasti antanut ihan eri pisteet... Paikallaolo on ollut nyt tosi huono, ei olla oikeen treenattu ja se näkyy. Voisi koittaa nyt kesän aikana opettaa sen makaamaan pää tassujen välissä, niin jäisi turha kuikuilu. Seuraaminen on todella hyvällä mallilla, paikka on löytynyt ja pk-käännökset toimivat kivasti. Ruutu vaatii lisää treeniä ja eteentuloasento on ihan kammottava. Dante osaa kyllä kaket ja tunnarin, mutta nyt pitää vaan treenata sitä viettiä koko kesä. En ole onneksi ilmoittanut Dantea enään mihinkään, mutta jos sitten syksyllä, viimeistään Nuorten SM-kisoissa kokeiltaisiin taas. Pääsen hyvin nollaamaan itseni Stellan kanssa 6.6 kun meillä on tokokisat Porvossa. Jäin itse tosi pahalle tuulelle ja jäi paha maku suuhun koko hommasta. Stellan kanssa tää sitten korjautuu, sen kanssa tokoilu on kyllä maailman hauskinta!