Suunnattiin taas vaihteeksi koirien kanssa koulun jälkeen Talin pk-kentälle. Tällä kertaa Emmi ja Sara ei tullut mukaan, ajattelin että saan paremmat treenit kun ei ole "yleisön" painetta. Stella oli mukana oikeastaan vain nostattamassa Danten viettiä, ja hyvin toimi, Dante jaksoi hyvin keskittyä ja olla innoissaan koko pitkän treenin :)

Treenattiin ensin ihan perusnoutoa, hakemista ja tuomista ilman luovutusta. Kokeilin Christalta kuulemaani vinkkiä, että heitin kapulan niin pitkälle kuin pystyin ja lähetin Danten sen perään, kun se toi sitä, vapautin sen, otin vetolelun esiin ja taisteltiin. Mulla oli hirveitä ongelmia kestää se, että rikoin liikkeen ja Dante tiputti kapulan, mutta ehkä se ei pilaa liikettä. Toistettiin pari kertaa ja tuomisvauhti parani huomattavasti. Sitten tauko ja puuhailin pientä Stellan kanssa. Otin taas Danten ja treenattiin nyt hyppy-ja estenoutoa. Ensin otettiin estenouto niin, että jätin Danten toiselle puolelle estettä ja kapulan sen etutassujen eteen. Menin sitten toiselle puolelle ja annoin tuo-käskyn. Palkkasin taas ilman luovutusta. Toistin pari kertaa ja sitten siirryin ihan noutoon, samalla palkkaustyylillä kuin noudossa. Toistettiin monta kertaa ja meni todella hyvin. Otin kerran noudon kokonaisuudessaan läpi, toimi hyvin. Sitten hypylle. Hypytin pari kertaa ihan ilman mitään, ja sitten laitoin Danten noutamaan vetonarua. Sitten tein samalla tavalla kuin esteellä. Nyt Dante pääsi hyvin esteen yli, kunhan heitän kapulan tarpeaksi kauas. Loppua kohti alkoi väsyä ja otti kiinni esteestä. Hypytin sitä pari kertaa "haravahypyn" yli, jotta ei saisi tukea. Taas puuhailtiin Stellan kanssa pientä ja sitten treenattiin Danten kanssa täysäännöstä vasemmalle. Loppuun otettiin vielä eteenmenoa. Vaihdoin joka eteenmenolla paikkaa ja matkan pituutta.

Treenin jälkeen käveltiin pari kilsaa bussipysäkille ja matkattiin sieltä agilitytreeneihin. Koirat saivat odottaa ensin 1,5 tuntia kun oli oppimassa koulutuksen saloja apuohjaajana aikaisemmassa ryhmässä. Aloitettiin omat treenit 19.30 ja meitä oli paikalla 4. Treenien teemana oli keppikulmat, hypyt ja irtoaminen hypylle ja hypyillä haltuunotto. Tehtiin erinäinen keppitreeni, keskellä oli kepit ja molemmissa päissä putken U:n muodossa. Koska Dante hakee kepit hyvin, treenattiin takaaleikkausta, valssia edessä ja taaksejäämistä. Nämä meni tosi hyvin. Treenattiin vähän puomia namiläpällä, näytin namin ja sitten kiihdytin tosi paljon ennenkuin päästin puomille. Vauhti oli hyvä, ja parin toiston jälkeen tein niin, että kiihdytin, hain namin ja lopetettiin siihen. opuksi oli vielä hyppysarja, ensin 4 esteen suora linja putkeen, kovaa vauhti putkesta hypylle, vienti, esteen takaakierto, takaaleikkaus, tiukka kaarros, putkeen ja takas sama hyppysuora. Dante ei irronnut ihan niin hyvin kuin olisi voinut ekalla pätkällä, mutta tuli hyvin haltuun ja parin kokeilun jälkeen löysin parhaan paikan josta aloittaa taaksevienti. Rata tuotti yllättävän paljon ongelmia, mutta loppuun saatiin se onnistumaan hyvin. Suoraa treenattiin myös niin, että kouluttaja Kati oli valmiina suoralla ja palkkasi pallolla suoran loppuun. Jäähdytyslenkiksi käveltiin pari kilsaa bussipysäkille, venattii puoli tuntia bussia, sitten junaa ja kävely kotiin. Oltiin kotona klo 22.30, ei oltiin oltu liikenteessä yli 6 tuntia.