Tavattiin Danten setä Morris ja Morriksen emäntä Marja-Liisa Pikku-Huopalahdessa kahdelta. Koska handlaan Morrista tässä kuussa näyttelyssä, tarkoitus oli vähän treenata sitä ja tokoilla samalla. Suunnistettiin eräälle kentälle, jota ei oltu jäädytetty. Keli kun oli mitä oli, jalat kastuivat äkkiä ja omat primadonnat eivät ainakaan suosiolla menneet maahan. Otettiin ensin paikallaolo, n. 1,5min näkösuojassa. Sen lisäksi treenasin molempien kanssa ruutua ja Stellan kanssa kaukkareita ja luoksetuloa.

Treenattiin sitten erikseen Morriksen esittämistä. Ensin lahjoin sen kaerikseni nameilla ja sitten mietin parhaan tavan esittää sitä. Harjoiteltiin vähän paikallaseisomista ja tassujen asettelua. Lisäksi mietittiin Marja-Liisan kanssa mikä on paras juoksunopeus Morrikselle. Saas nähdä mitä tapahtuu sitten näyttelyssä, nyt ainakin meni ihan hyvin ja Morris näyttää varsin komealta!

Illalla Emmi ja Sara tulivat meille. Ensin Dante ja Sara riehuivat sisällä ja kun mentiin ulos tarkoituksena treenata tokoa, niin ne riehuivat vielä lisää. Otettiin tunnaria Danten ja Stellan kanssa. Stella oli ihan kuutamolla ja toi riemukkaasti vääriä väärien perään. Dante löysi taas ihan kivasti, vaikka meinasi viedä ne koko ajan Emmille. Otettiin lisäksi ruutua, jossa Dante teki hienot ruudut mutta Stellalla oli turhankin hauskaa... Loppujen lopuksi treeneistä tuli "kenen koira tekee liikkeet huonommin"-treenit ja annettiin periksi. Yöllä tehtiin vielä kunnon lenkki, ja kaikki kolme koiraa vain välillä kävivät tarkastamassa meidän olinpaikan ja sitten lähtivät taas viilettämään omia menojaan.