Koska Sara oli vielä meillä, suunnattiin kolmen koiran voimin tokokentälle aamupäivällä. Sade oli lakannut sopivasti juuri aamulla, joten ei ollut ihan litimärkää ja kenttä oli suht. kuiva. Asfalttiosa oli kuitenkin ihan jäässä, joten jouduttiin menemään syrjempään hiekalle treenaamaan. Rakensin ruudun ja aloitin harjaamalla Stellan ja Danten.

Aloitettiin Danten kanssa kaukkareilla. Ihan perustreeniä, otettiin kaikkia siirtymisiä ja otin vähän välimatkaa enemmän koko ajan, suurimmillaan oli n. 2,5m. Ihan hyvin meni, varsinkin seiso-maahan alkaa pikku hiljaa muodostua oikein. Hiljaa hyvä tulee, ihana kun ei ole kokeita mitkä asettaisi paineita edetä nopeasti. Ikävästi lähellä joku idiootti ampui jollain (kuulosti ihan starttipistoolilta). Stella meni ihan paniikkiin ja Dante selvästi paineistui, mutta jatkoi kaukoja ja rauhoittui nopeasti.

Koska Dante oli selvästi vielä hieman paineistunut, päätin laittaa sen paikallaoloon makuulleen ja tein Saran kanssa pari luoksetuloharjoitusta ja seuraamispätkää. Pari kertaa paukahti taas kun Dante oli paikoillaan, mutta ei ainakaan noussut. Pari kertaa nousi istumaan (ei paukkunut) ja kävin tiukasti laittamassa takaisin maahan.

Sitten laitoin Saran kiinni ja otettiin ruutua. Nyt Dante oli jo ihan oma itsensä ja oli lievästi sanottuna innoissaan ruudusta ;) Otin ensin pari lähetystä kosketuspinnalle ja palkkasin pallolla sivuille. Sitten otettiin pari ruudussa maahanmenotreeniä ja loppuun ruudussa makuu kun kävelin itse kolmiota, on ottanut pahaksi tavaksi ennakoida ruudusta sivulletuloa... Oli hieman levoton, mutta käskytyksen jälkeen rauhoittui.

Loppuun tein vielä 4x5m kokoisen namiruudun hiekkaan. Talloin oikein superhyvin ja viljelin paljon froliceja. Päästin Saran ja Danten ruutuun ja innokkaasti etsivät. Joskus ensi kuussa voisi aloittaa pikkuhiljaa paukuttamisen niin, että Sara on etsimässä myös nameja. Se kun ei reagoi yhtään paukkuihin niin Dantella on hyvä esimerkki. Ehkä voisi myös ottaa Brien...