Lähdettiin matkaan Pian autolla Rokuasta, jonne matkattiin junalla Danten kanssa aamulla. Pian koirat Viski ja Jola olivat takaluukussa, joten Dante sai makoilla takapenkillä matkan ajan. Ei ollakaan käyty ennen Lappeenrannassa asti kisaamassa, nyt vain päätin lähteä kun pk-seudulla ei ollut oikein kisoja ja ehkä Lappeenrannassa olisi vähän huonompi taso. Tarjolla oli siis kaksi rataa, yksi agility ja yksi hyppäri, molemmat tuomaroi Anne Savioja.

Ensin oli vuorossa agilityrata. Maksikolmosia oli paikalla 24. Ilma oli todella hiostavan kuuma, suora paahde niskaan, mutta onneksi lähellä oli järvi, jossa kävin uittamassa Dantea aina vähän väliä. Oltiin heti ekoja radalle, joten aika nopsaa piti rataantutustumisen jälkeen hakea koira puusta ja siirtyä radalle. Alku oli heti 6 hypyn estesarja, jonka alku oli aika vaikea, A oli todella iso ansa. Sain Danten A:n ohi, mutta kun se piti työntää kolmannelle esteelle, niin hätiköin itse ja Dante juoksi esteen ohi. Kun koitin viedä takaisin, hyppäsi se esteen toiselta puolelta ja näin ollen tulos oli hylätty rata väärän radan takia. Loppurata meni kuitenkin aika hyvin, tehtiin aika nopsat kontaktit ja ohjasin vähän rajoja koitellen.

Hyppäri oli myös aika helppo, ja osallistujia oli radalla 23. Rata oli meille varsin sopiva, paljon käännöksiä ja vääntöä, vähemmän suoraa juoksua. Tällä radalla startattiin onneksi vasta puolivälissä, joten oli mukavasti aikaa myös lämmitellä Danten kanssa. Rata alkoi hyvin, kaksi hyppyä ja tiukka valssi renkaalle josta lähetin suorassa linjassa olevaan putkeen. Sitten kolmen rinnakaishypyn sarja ja kepeille veto. Kepeiltä suora linja U-putkeen, josta peilikuvana olevaan putkeen ja pituudelle. Pituudelta hyppysarja maaliin saakka, ja tulos oli hieno puhdas rata, aika -6.42 ja se riitti LUOKKAVOITTOON!!! Hip hei, Danten eka kiinnitys AVA-arvoon on nyt saatu ja tästä on hyvä jatkaa :) Palkinnoilla Anne sitten kommentoi että ihan tanssilta näytti ja tanssia kun on tullut harrastettua 3 vuotta niin kiva että autaa myös agilityssä. Katsotaan nyt jospa saataisiin se vika sm-nolla, tää nolla ei siinä auttanut kun meillä oli jo kaks hyppärinollaa :(