Vietettiin iltapäivää taas agilitytreenien merkeissä AST:n kentällä. Matkalla treeneihin käytiin ostamassa Puukeskuksesta tunnarikapuloita, jotta voidaan jatkaa tunnarin treenaamista. Treeneissä roikuin ekan 1,5 tuntia seuraamassa ekan treeniryhmän treenejä ja sitten treenattiin itse. Meitä oli taas paikalla vain 4, joten kerettiin treenata hyvä tovi.

Ekan radan teema oli sylikäännökset, jotka sujuvat Dantelta ihan hyvin. Kotiläksyksi saatiin keppien treenaus niin, että voin jäädä jälkeen ja Danten vauhti säilyy loppuun asti. Toisen radan teema oli takaaleikkaukset, joissa saatiin mukavasti vauhtia ja irtoamista. Vähän oli ongelmia kun Dante lähti koko ajan puomille hakemaan namia... Sain komentaa siä oikein kunnolla että sain sen taas kuulolle, hemmetin ahne porsas. Takaaleikkaukset menivät todella hyvin, tuntuu että Dante on vihdoin alkanut suorittaa niitä varmasti. Itse pitäisi vain malttaa antaa sille tilaa eikä rynniä eteenpäin, näin saataisiin niihin vielä lisää sujuvuutta.

Stella oli myös mukana ja treenattiin ryhmien välissä vähän. Stella ei yllätyksekseni yhtään osannut sylikäännöstä, joten treenattiin sitä ensin kuivaharjoituksena ilman esteitä ja sitten pari kertaa esteiden kanssa. Kepit menivät taas ihan poskelleen, nähtävästi vanha koira ei vain opi uutta enään. Stella teki myös hassusti A:n kanssa, hyppäsi harjanteelta A:n alla olevan putken päälle ja käveli tyynbesti sitä pitkin loppuun asti! Mutta Stellalla oli hauskaa, mikä on pääasia.