Oltiin Danten kanssa kisaamassa KKK:n jokavuotisissa Masalan kuplahallin kisoissa. Kisapaikkahan on aivan mahtava; lämmin, valoisa ja tilava kuplahalli aivan junaradan vieressä. Tarjolla oli kolme starttia, yksi hyppäri ja kaksi agilityrataa. Tuomarina toimi hyppärillä Anne Viitanen ja agilityradoilla Eija Berglund. Kaikissa starteissa n. 60 koirakkoa, me startattiin harmittavasti ihan viimeisten joukossa...

Eka startti, hyppäri, oli haastava rata, muttei silleen kivasti, vaan ärsyttävästi väen vängällä hankalaksi radaksi suunniteltu rata. Lämppäsin Danten katseltuani muutaman kymmenen koirakon suoritukset ja mentiin sitten radalle. Alku meni ihan ok, mutta yhdestä putkesta tultaessa tuli vähän hämmennystä kun Dante jäi pyörimään ja mä olin liian kaukana hakeakseni sen ja jäätiin jumittamaan tähän. Sain kuitenkin kutsuttua Danten luokseni ilman että se teki vääriä esteitä, aikaa kuitenkin meni reippaasti. Dante tiputti yhden riman, syytä en tiedä, tuli ehkä huonossa kulmassa kiertoesteelle eikä ponnistanut tarpeeksi. Radan tuloksena kuitenkin 5 rv, aika -4,46 ja sijoitus 19/61. 

Toinen rata oli sitten Berglundin agilityrata. Taas ärsyttävä rata, teennäisen vaikea ja epälooginen, täynnä takaakiertoja. Yleensä vaikeat radat on meille hyvät, mutta nyt en yhtään lämmennyt näille radoille... Ihan radan alussa oli hyppy, rengas ja ansana A, jonka alla olevaan putkeen piti mennä. Menin seisomaan Putken viereen ja kutsuin Danten. Heti kun pääsi renkaan yli vedin puolivalssilla putkeen, mutta possu ei kuunnellut yhtään vaan juoksi aalle, eikä tehnyt lopussa edes kontaktia kunnolla vaikka käskytin ottamaan loppuun asti. Toruin, komensin takaisin A:lle ja lähdettiin radalta. Tulos siis hylätty rata. Hiukan harmitti kun ei päästy tämän pidemmälle kokeilemaan rataa, mutta kontaktien lintsaus ei vain ole hyväksyttävää.

Kun vika rata viimein alkoi, oli kello paljon ja ei olisi yhtään tehnyt mieli radalle. Kävelin huolimattomasti radan läpi ja mentiin aika lattein fiiliksin radalle. Vedin radan aika "vähän sinnepäin" tyylillä, mutta onnistuttiin kuitenkin rämpimään rata loppuun ilman virheitä, Dante pääsi jopa okserin yli! Okserihan on ollut sille aina tosi vaikea este, mutta lämppäreissä treenattiin sitä ja Dante rysähti oikein kunnolla sen päälle joten hyppäsi nyt tosi reippaasti yli. Saatiin tulokseksi 0 rv, aika -10,24 ja sija 3/48. Vähän harmitti kun voittaja meni alle sekuntin kovempaa, oltaisiin me voitu edes vähän yrittää... Mut ens kerralla sit mennään taas paremmalla tsempillä Silmänisku

Nyt on koossa 6 SM/MM-karsintanollaa, jes! Enään yksi pitäisi saada, mut eiköhän se aika pian jostain tule. Täytyy myöntää että tänään jäi alku-ja loppuverkat turhan lyhyiksi kun ulkona oli pilkko pimeää ja todella liukasta ja kylmää, ensi kerralla pitää olla taas paljon huolellisempi näiden kanssa!!