Jälleen kerran, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

Eli lauantaina laitoin isän kuskaamaan minut, Danten ja Brien Puolarmetsään agilitykentälle. Matkan varrella nappasimme kyytiin myös Emmin ja Saran. Kenttä olikin varattu, mutta uuden kenttämme suuriin etuihin kuuluu, että niitä on kaksi, eli mahduimme hyvin trenaamaan Brien kanssa. Emmi avusti sivulta ja tehtiin ihan samoja perustreenejä kuin ennen. Tehtiin vähän puomin, ensin kerran läpi ja sitten vain alastulokontaktia. Ei mitään ongelmia, puomi juostiin täysiä ja odotettiin kiltisti namia. Sitten otettiin putkitreeniä. Vaikeutin harjoitusta niin, että en lähettänyt Brietä ihan suorassa linjassa putkeen, vaan hieman vinossa ja Brien piti itse tajuta "hakea" putkenpää. Meni todella loistavasti, ja siirryttiin hyppytreeniin, rimat tietenkin maassa. Otettiin siis vain lähetystä niiden yli namilautaselle. Lopussa meillä oli 3 hyppyä ja putki välissä, ja hyvin juoksi namille :)

Sitten siirryttiin metsän puolelle. Ei oltu sen kummemmin päätetty missä treenattaisiin, ajatuksena oli vain kävellä eteenpäin ja katsoa milloin tulee hyvä maasto vastaan. Noin kolmen vartin kävelyn jälkeen löytyi kivan oloinen paikka ja aloitettiin treenit. Piti ottaa 5 matkaa, mutta kun olin lähettämässä koiria 4:lle matkalle, tupsahti Emmi yllättäen A-pisteelle! Oli hieman suuntavaisto pettänyt ja oli tehnyt suurin ympyrän takaisin A:lle! Oli koirat ja minä kyllä aika ihmeissään kun yllättäen ihan väärästä suunnasta tulee Emmi ihan liian aikaisin. No, oli sitten vain 3:n matkan treenit, matkan pituus ehkä n. 500m, jälkipätkä varsin vaativa, hyvin Dante juoksi.

Sitten lähdettiin harhailemaan takaisin päin. Koirat juoksi vapaina ja Brie koitti pysytellä Danten ja Saran perässä, vaikka näki että napero oli ihan puhki rankan päivän jälkeen. Pitää kivasti kontaktia kuitenkin, ei mene kauas, ei reagoi vieraisiin ihmisiin ja kulkee nätisti (namin avulla tietenkin) muiden koirien ohi. Kun vihdoin löydettiin bussipysäkki, oli kello jo lähemmäs seitsemää, ja bussia jouduttiin odotella miltein tunti! Brie sai nukkua sen ajan mun sylissä, oli aivan rätti. Kotiin päästiin vasta yhdeksän pintaan ja Brie pääsi Unskin matkassa kotiinsa. Pienenä huomiona se, että Briellä on alkanut hampaat vaihtua. Suu täynnä koloja, ja ainakin etuylähampaat on kaikki vaihtunut. Jännittävää... Toivottavasti kaikki hampaat puhkeaa!