Dracu täytti juuri ennen vuoden vaihtumista 8kk ja mitat ovat nyt korkeus 51cm ja paino tasan 14kg. Dante on suurinpiirtein samankokoinen, mutta Draculla on kuitenkin painoa 4kg vähemmän. Muihinkin samankokoisiin nuoriin koiriin verrattuna Dracu on tosi kevyt, varsinainen hoikkeliini!

Ulkonäöstä sen verran, että kroppa näyttäisi olevan aika korrekti, kulmaukset (vaikka tässä kuvassa Dracu on venytetty liikaa) ovat hyvät, jalat suorat jne. Selkä on vielä vähän "heikko", joka saa takapään näyttämään korkealta. Eiköhän selkälinja parane kun tulee lihaksia enemmän. Jalkaa on ihan riittävästi  Väri on ok kunnes Dracun laittaa Danten viereen... Sillä on ihan kamala harmaa väri silmien ympärillä ja pää on muutenkin ihan harmaa. Selvästi pikkuvanha pentu!

Elämä rullaa hyvin, Dante ja Dracu riehuvat keskenään ihan jatkuvasti mutta Dante on vieläkin tosi äkäinen Dracua kohti jos Dracu tulee lähelle kun Dante lepää/nukkuu. Dracu pompottaa jo vähän Stellaa ja näistä kahdesta onkin tullut hyvät kaverit. Stella innostuu miltein päivittäin riehumaan Dracun kanssa.

Juoksuista ei ole vielä minkäänlaista merkkiä, mutta mörköikä on vielä päällä. Dracu on alkanut lähiaikoina myös reagoimaan rappukäytävän ja pihan ääniin, muttei sen lisäksi ole näyttänyt merkkejä vahtivietistä. On yhä supersosiaalinen muttei mitenkään kauhean mielistelevä. Uusivuosi meni Dracun suhteen hyvin, ei paljoa jaksanut välittää paukkeesta.

Tässä Tiian ottamia ihania kuvia tältä päivältä, täältä löytyvät kaikki kuvat. Dracun lisäksi alhaalla on yhteisposeja Danten kanssa.