Aloitettiin päivä tokotreenillä Marja-Liisan ja Morriksen kanssa Pikku-Huopalahdessa. Munhan olisi pitänyt istua oikeasti koulunpenkillä, mutta kuka hullu nyt viettää lauantaita koulussa?! Treenattiin ensin vähän Morriksen handlausta ja sitten erinnäisiä tokojuttuja. Otin Danten kanssa ruutua ihan kunnon etäisyydeltä ja kivasti se sen sieltä haki. Pitää nyt muistaa vain treenata ruudun loppuosaa kanssa. Otettiin myös luoksetulon maahanmenoa ihan niin, että käskin maahan ja palkkasin heti patukalla. Treenattiin muutenkin vietikästä maahanmenoa patukan avulla.

Lähdettiin sitten molempien koirien kanssa junalla Espoon keskustaan jonne seurakaveri Jaana tuli vastaan ja päästiin kyydillä sinne. Tuomarina oli Ritva Herrala ja koiria oli luokassa tasan 40. Verkkasin ensin vain Stellan, koska oltiin ihan alussa Stellan kanssa. Rata oli suht. helppo, vaikka jonkin verran oli vääntöä ja hankalia kulmia. Stellaa ohjatessa taas unohtui kuinka se tulee kiinni käteen ja en muistanut viedä sitä loppuun asti, joten meno hieman tökki. Kuitenkin saatiin rataa tehtyä, mutta oma ohjausvirhe (unohdin valssata) vei siihen, että yksi rima tippui. Stellalla oli kuitenkin tosi kivaa ja meno oli vauhdikasta, vaikka ihanne-aika ei mitenkään huimasti alittunut. Sijoitus oli 12.

Dante oli taas ihan loppupäässä. Verkkasin huolella; juostiin, heitin palloa, tehtiin lenkkiä, venyttelin jne. Radan alku meni hyvin, mutta kun piti viedä koira A:lta putken ohi esteelle (joka oli ihan suorassa linjassa A:n kanssa), niin Dante vain juoksi suoraan mun eteen ja esteen ohi. Kun koitin vetää takaisin, tuli muttei tajunnut jotenkin hyppyä. Vasta kolmannella kertaa sain hyppäämään ja jatkettiin siitä sitten. Loppurata meni todella nätisti, olin erittäin tyytyväinen. Varsinkin se kohta, jossa möhlin Stellan kanssa onnistui todella hyvin ohjauksellisesti. Tulos oli 10 vp ja yliaikaa +3.11. Lopullinen sija oli 17. Loppuverkka hieman jäi, kun oli kiire lähteä, mutta käveltiin kuitenkin.