Oltiin sovittu yhteiset viestitreenit Latokaskeen uusien tuttavuuksien Riikan, Juhan & bc-Jedin kanssa. Maasto oli tosi mahtavaa, sinne olisi saanut vaikka kuinka monta treeniä! Dante ei olekaan pitkään aikaan juossut vähän pidempää matkaa ja olinkin vähän huolissani että jaksaako se kun on ollut levossa viimeiset 4kk... Mutta ihan hyvin näytti jaksavan! Maasto oli kuulemma kohtalaisen helppoa.

Emmi ja Juha lähtivät koirien kanssa B-pisteelle, jonne matkaa oli n. 600 metriä. Jedi juoksi ekana, mutta kääntyi ja tuli takaisin. Laitettiin sitten Dante matkaan eikä kääntymisjäljet ainakaan häirinnyt Dantea yhtään vaan juoksi hyvin A-pisteelle. Kun Sara ja Jedi oli tulleet lähetin Danten uudestaan matkaan, jälkipätkä oli noin 200 metriä pitkä. Hyvin juoksi taas, ei mitään ongelmia. Saraksin juoksi, mutta Jedi palasi kahden lähetysyrityksen jälkeen kuitenkin takaisin. Dante tuli sitten hyvin kolmannen matkan ja lopetettiin Danten treeni siihen.

Meille tämä oli periaatteessa tosi hyvät treenit kun tuli nähtyä miten Dante reagoi siihen että edelläoleva kääntyy sekä maastossa on "väärään" vieviä jälkiä, kokeessa kun varmasti suurin osa taas keskeyttää... Emmi valitti aika paljon lähetyksistä että Dante oli tosi vaikea pitää hallinnassa, piti kovasti ääntä, ei meinannut saada hiljaiseksi ja seuraaminen oli aika ala-arvoista. Pistetään tämä nyt pitkän tauon piikkiin ja katsotaan mikä on tilanne muutaman treenin jälkeen.

- - - - - - - - - - - - -

Treenien jälkeen ajettiin Emmin kanssa Puolarmetsään ja annettiin pentujen (Dracun ja Stepin) leikkiä jonkin aikaa kun ne joutuivat odottamaan koko päivän autossa kun me oltiin viestimetsällä. Pennut vetivät hirveää rundia ja Dracu taklasi Step-raukkaa jatkuvasti kuonolleen... Dracu on nyt ollut miltein 3 viikkoa täyslevossa ja tänään loppui kipulääkekuuri. Saa nähdä alkaako normaalilla liikunnalla taas ontua vai olisiko jo parantunut? Lopuksi ammuin vielä muutaman laukaisun, kukaan ei välittänyt paitsi Dracu tuli taas ihmettelemään että kutsuitko sä mua?