Eiliset pk-tottistreenit peruuntuivat kun me kouluttajat oltiin niin hienohelmoja ettei viitsitty mennä sateeseen treenaamaan, ei ihme ettei Dante toimi kun on märkää! Koitin kuitenkin korvata tuota ja treenattiin vähän olkkaritokoa. Koitin opettaa Dantelle "alas" käskyä, jossa se menee seisomisesta maahan niin, että etutassut pysyy paikoillaan. Jos tuon saisi vielä onnistumaan niin kaukkarit olisi teknisesti hyvässä kondiksessa. Treenailtiin kanssa tunnarin pitoa ja lyhyitä kuljetuksia. Tarkoitus olisi saada tuo pureskelu kitkettyä pois...

Tänään iltapäivällä oli jo aika kuivaa, niin lähdettiin ulos tokoilemaan. Stella oli vielä aika hermostunut kun eilen paukkui, mutta sentään suostui lähtemään mukaan. Kaikki äänet saivat sen kuitenkin pomppimaan ja raukka tärisi kuin haavanlehti.

Danten kanssa teenattiin seuraamista. Pidin sen oikealla paikalla näyttelyhihnalla, joka on kuristava, ja parin kunnen nykäisyn jälkeen se otti oikean paikan ja pysyi nätisti siinä. Kontakti oli hyvä, mutta keskittyminen ei tahdo säilyä kovin pitkään. Sitten treenattiin Luoksetuloa hieman ja istumista liikkeestä. Stellan kanssa otettiin luoksetuloa ja molemmilla otin paikallaolot maassa.