Koulun jälkeen lähdettiin Emmin ja koirien kanssa Taliin treenaamaan hieman pk-tottista. Aloitettiin ottamalla paikallaoloa n. 3min. Otettiin myös Danten kanssa pk-noutoa hypyn ja esteen kanssa. Treenattiin ensin pienemmällä esteellä, ongelmahan on se, että Dante kyllä hyppää yli ja hakee kapulan, muttei tuo kapulaa ilman ylimääräistä käskyä. Treenattiin tätä patukan kanssa niin, että Emmi antoi Dantelle käskyn viedä ja leikin patukalla kun Dante toi. Monen toiston jälkeen saatiin ongelma korjattua ja testattiin isommilla esteillä, hyvin meni. Hypytin myös ekaa kertaa metrin estettä... Dantella oli ongelmia päästä sen yli, kompuroi ja tuli pari kertaa nokalleen maahan. Lisäksi otettiin kaukkareita ja eteenmenoa. Eteenmenossa koitin maahanmenoa ennen nameja, hieman Dantella oli ongelmia totella, mutta kun kävin torumassa sitä tottelemattomuudesta meni toistolla nätisti maahan. Kun taas koitin lähettää eteen, nyt ilman maahanmenoa, niin Dante ei meinannut millään mennä hakemaan namia, vaan odotti maahanmenoa. Juostiin pari kertaa yhdessä namille ja sitten lähti taas hyvin.

Lopuksi vietiin Stella kauas ja treenattiin paukkua. Laitettiin Sara ja Dante makaamaan ja mentiin n. 100m päähän ampumaan. Ammuin n. 4 kertaa ja palattiin palkkaamaan koirat. Sitten Emmi ampui kun mä seurautin Dantea ja toiste päin. Dante reagoi katsomalla nopeasti, muttei paineistunut ja jatkoi iloisesti töitä. Lisäksi tehtiin Stellan kanssa seuraamista, kaukkareita ja hyppynoutoa. Lopuksi tehtiin pitkä lenkki ja koirat saivat uida ja riehua kunnolla.

Suunnattiin sitten suoraan agilitytreeneihin, jotka olivat meidän vikat hallitreenit tällä kaudella. Kouluttajana oli tällä kertaa Pia ja meitä oli mukavasti vain kolme paikalla. Rakennettuamme rata lämppäsin Dantea ja aloitettiin. Tuli treenattua nyt takaaleikkauksia ja lähetyksiä. Alussa oli aika paljon ongelmia ja se vaati hiomista. Oma ratasuunnitelmani oli varsin huono ja Dantella oli ongelmia korkeiden rimojen kanssa. Päästiin kokeilemaan puomia varsin kivasti, laitoin Danten itse suorittamaan alasmenokontaktin ja siirryin sivusuunnassa seuraavan esteen taakse. Dante otti kontaktin joka kerta todella nätisti, vaikka itse menin todella kauas. Kerettiin treeanata kahdesti, ensin puoli rataa ja sitten toinen puoli rataa.