Ollaan oltu pakkolomalla rauniotreeneistä koko heinäkuu kun ensin treenit oli tauolla ja sitten olin töissä, mutta nyt kalenteri pikku hiljaa tyhjenee ja päästään treenaamaan paremmin. Stella sai jäädä tänään kotiin, mutta Dracu pääsi mukaan Danten seuraksi. Sain onneksi oman auton käyttöön, joten siellä oli helppo säilyttää koiria treenien ajan. Keli oli helteinen, joten tehtiin kaikille koirille aika lyhyet treenit.

Dracu sai tulla ensin vapaana tallaamaan aluetta. Kiipeili oikein reippaasti kasoja eikä ihmetellyt yhtään kummia pintoja (ritilöitä, kolisevia ja liikkuvia alustoja jne.). Innokkaasti piti myös tervehtiä kaikkia treenikavereita. Tallaamisen jälkeen annoin kahdelle maalimiehelle nakit ja he menivät keskikasalle telineiden taakse, mutta ei piiloon vaan jäivät kykkimään sinne suht. näkyviin. Käveltiin sitten Dracun kanssa yhdessä kasalla ja tarkoitus oli vain vahingossa "törmätä" maalimieheen jolta tulisi sitten namia. Höntti pentu ei meinannut millään tajuta maalimiehiä, tapitti vain mua intensiivisesti ja kun pysähdyttiin maalimiehen viereen Dracu istahti siihen ihan viereen ja tapitti mua. Maalimies päästi ihan pikkuisen äänen jolloin Dracu sitten tajusi sen ja meni reippaasti luokse. Sama toisella maalimiehellä. Tästä on ainakin hyvä lähteä kun pentu rakastaa niin kaikkia eikä pelkää oikein mitään ;)

Dante tuli sitten vasta ihan lopussa kun kelikin oli jo hieman viilentynyt. Otin kolme maalimiestä ja haukutin ja lenkitin Dantea kun maalimiehet menivät piiloihin. Koirat olivat saaneet kuunnella jo jonkin verran paukkuja kun muille koirille ammuttiin 9mm aika lähellä. Dante tuntui vähän paineistuneelta kun hain sen autosta, mutta kun pääsi ulos oli heti normaali. Eka maalimies oli ekassa talossa, Dante joutuikin käyttämään vähän hernettään paikantamisessa, sai hajun heti mutta jouduttiin kiertämään taloa monta kertaa ennenkuin löysi maalimiehen. Lisäksi ammuttiin yksi paukku 9mm, reagoi hidastamalla vauhtia hieman, mutta palautui heti. Haukku oli hyvää ja tuli miltein heti, maalimies haukutti riittävän pitkään, n. 10-15 haukkua. Toinen maalimies oli sitten yläkasalla umpinaisessa kaivossa. Dante löysi heti, mutta meinasi alussa jättää, tai ainakin koittaa löytää muuta reittiä maalimiehelle. Käskin takaisin ja alkoi vihvittää ja raapia kaivon kantta. Vähän aikaa odottelin muttei alkanut haukkua kunnolla, joten menin auttamaan. Innostin sitten maalimiehen kanssa tyyliin "onko se siellä, onko? Mitä Dante sanotaan" ja taputtelin kaivon kantta. Kyllähän se haukku sieltä viimein tuli, mutta nää umpparit on vielä Dantelle vaikeita. Kolmas maalimies oli yläkasan päädyssä, helppo avopiilo. Dante aloitti suht. hyvän haukun nopeasti ja maalimies haukutti aika lyhyesti. Dante oli kuulemma koittanut raapia alhaalla olevaa maalimiestä, varmaan jäi jotenkin päälle tuosta edellisestä piilosta jossa koitti raapia kaivon kantta...

Lilli otti taas kuvia, kiitos Lilli näistä :)

1804876.jpg

1804877.jpg

1804878.jpg

1804879.jpg

1804880.jpg