Hieman on jäänyt blogin kirjoittaminen näin kesällä, ei olla pahemmin kyllä edes treenailtu mitään... Yhtenä päivänä käytiin treenaamassa agilityä, tein 4 esteen suoran rivin, joka päätyi U-putkeen ja josta jatkettiin toiset 4 estettä uuteen putkeen. Jätin aina namilautasen hyppysuoran päähän ja treenattiin näin pitkiä hyppyjä ja etenemistä. Lopuksi treenattiin vielä keppien sisäänmenoa kuudella kepillä. Ensin takaaheittoja kepeille ja sitten sylikäännöstä. Molemmat menivät hyvin ja vaikeutin eikä sekään ollut ongelma. Lisäksi käytiin yhdessä HauOpenissa Purinalla kisaamassa mölleissä ulkopuolisina. Virittelin Dantea mahdollisimman paljon ennen meidän vuoroa jotta se kävisi mahdollisimman kuumana ja saisin sen "ajettua" tekemään virheitä joita voisin korjata. Hyvin onnistuin, meinasi karata lähdössä ja sain sen otettua alusta ja palkattua. Puomilla ei pysähtynyt käskysytä huolimatta joten otettiin uudestaan, palkkasin. A:lla sitten kuunteli hyvin ja sai palkan. Hyvä treeni, sääli ettei taideta keretä enään toiseen hau openiin :(

Viime viikon rauniotreenit menivät myös kivasti, Dantella oli 2 maalimiestä ja alueena pitkäkasa. Ennen meidän suoritusta ammuin radalla 2 kertaa, Danten ollessa radalla ei ammuttu. Ei ollut paineistunut, teki ihan normaalista hommia. Ensin tehtiin tyhjää jonkin aikaa (tiesin sen tyhjäksi) ja sitten eka maalimies löytyi kaivosta pitkän kasan puoliväliltä. Dante nauratti meitä kaikkia hyppäämällä mukaan pikkuruiseen kaivoon maalimiehen päälle! Tässä rytinässä katosivat namit ja kaikki, mutta ainakaan näytti selvästi missä maalimies on! Toinen löytyi sitten läheltä kerrostalon yläosasta. Maalimies oli umpparissa, katsottiin alkaisiko Dante ilmaista. Ei tajunnut, lähti haahuilemaan ja maalimies kutsui takaisin ja käskytti Dantea haukkumaan. Sanoi hau ja sai hurjasti kehuja. Todella hyvät treenit, ei mitään huomautettavaa.

Perjantaina Dante meni sitten mökille äidin ja Stellan kanssa kun itse matkasin Viroon. Tulin takaisin sunnuntaina ja menin mökille maanantaina, jossa yövyin yhden yön ja tultiin tänään Danten kanssa kotiin. Dantella oli kyllä hauskaa mökillä, juoksi, ui, vahti ja söi niin paljon kuin halusi. Sai myös siedätystä ääniin kun joutui kuuntelemaan mökin korjauksesta tulevia ääniä, moottorisahaa jne. Näin myös illalla kun Dante bongasi mökin vierestä peuran ja ajoi sen innoissaan metsään, koirat olivat kuulemma juosseet joka ilta metsään haukkuen ja pitäneet vahtia yllä. Stella tuntui todella nauttivan mökkikoiran elämästä, mutta Dante on kyllä niin mammanpoika että seurasi mua kuin hai laivaa ja vaikutti tyytyväiseltä päästessään kotiin.