Tavattiin Emmi ja Sara aamupäivällä  juna-asemalla ja käveltiin sieltä Talin kentälle. Aloitettiin treenaus Danten kanssa hypyillä ja noudoilla, otin ekoja kertoja nuotoa 650g kapulalla, A-astettä en viitsinyt korkeimmalla vielä tehdä, mutta Dante nouti kivasti 1m esteen yli. Palautusasennossa on vieläkin liikaa hiomista. Treenattiin myös eteenmenoa, seuraamista ja tunnaria. Tunnarissa meni itseltä vähän hermot kun Dante mussutti niitä kapuloita kuin luita, vaikka sitä ollaan treeanttu tosi paljon...

Stellan kanssa treenattiin kaukkareita, jotka meni todella hyvin, nyt se on rauhoittunut ja kuuntelee mitä sanon! Otettiin myös tunnaria, jossa se pelleili ihan täysillä ja mussutti vaan vääriä kapuloita. Siitä kyllä näkee, että se tietää mitä pitää tehdä, mutta... Treenattiin myös istumisessa paikallaoloa.

Käytiin vielä ottamassa esineruutu pitkästä aikaa. Tallattiin n. 35x50m alue, jonne Dantelle laitettiin 3 esinettä. Kaksi oli ihan takalinjalla ja yksi reunan keskellä. Dante oli joutunut kattomaan Saran esineruudun ja oli varsin innokas. Löysi kaikki esineet hyvin, lähti kivasti sinne minne lähetin ja etsi tarkasti. Siihen olin sitten todella tyytyväinen, vaikka esineet olivatkin tosi helppoja; hanska, kukkaro ja vetolelu.