Lähdettiin Danten ja Dracun kanssa rauniotreeneihin omalla autolla. Matka oli aika tuskaista kun koirat ei pysynyt takana vaan pomppi pitkin autoa ja Dante rökitti Dracua minkä kerkesi... Mutta hengissä päästiin perille ja Dracu tuli mukaan tallaamaan aluetta. Heti kun vein sen sitten autoon niin Dante hyökkäsi raukan kimppuun, joten Dante sai viettää treenit häkissä yhdessä kontissa. Se on ollut pentua kohtaan tosi äksy lähiaikoina, mutta Dracu ei onneksi ole niin pehmeä että alkaisi pelätä Dantea kauheasti.

Dantelle oli kolme maalimiestä, alueina pitkä-ja keskikasat. Oltiin lisäksi piilotettu ympäri kasoja ruokakätköjä ja treenattiin hallittavuutta siinä mielessä, että koiria ei saanut päästää muille kasoille. Danten eka maalimies oli umpparissa pitkän kasan keskivaiheessa, suuressa mustassa muovitötsässä. Itse tein sitä etten mennyt piilolle kun Dante alkoi ääntelemään, vaan kiertelin lähellä ja odotin ilmaisua. Vähän emmittyään Dante alkoi haukkua ihan hyvin. Toka maalimies oli keskikasalla korkealla olevassa "ruumisarkussa" joka oli kanssa umppari. Tein samalla lailla kuin ekalla, mutta nyt ei meinannut millään ilmaista ja jätti maalimiestä jatkuvasti. Lopulta ilmaisi kuitenkin. Kolmas maalimies oli onneksi helppo avopiilo keskikasan päädyssä maan alla olevassa "kaivoksessa". Ilmaisi heti ja hyvin.

Eka ja vika piilo oli hyviä, mutta ruumisarkku oli selvästi liian vaikea. Pitää nyt muistaa, että kun treenataan Dantelle uutta ja vaikeaa asiaa niin piilot pitäisi olla tuttuja ja helppoja. Dantelle umpparit on vaikeat, erityisesti ylhäällä olevat tai sellaiset missä se ei pääse ihan lähelle sisäänmenoaukkoa. Eli treenataan tätä itsenäistä ilmaisua avopiiloilla ja helpoilla umppareilla. Ruokakätköistä sen verran, että Dante kyllä niitä haisteli, mutta ilme oli ihan eri kun silloin kun on maalimiehen haju. Ei jäänyt niitä sitten sen enempää ihmettelemään kun pyysin jatkamaan eteenpäin.

Dracun kanssa otettiin vielä treenien ihan lopuksi kolme maalimiestä niin, että he olivat hiukan "piilossa", eli osittain maan tasalla olevissa putkissa tms. Dracu lähti oikein innokkaasti juoksemaan kasalle ja tiesi heti mitä tehdä! Se etsi ekan maalimiehen, ei vain vahingossa törmännyt siihen. Sitten penska unohti mitä oltiin tekemässä ja käveli nätisti sivulla täydessä katsekontaktissa muhun eikä meinannut millään huomata maalimiehiä. Pyysin heitä sitten hieman kiinnittämään pennun huomiota kun pidin sitä kiinni ja sitten Dracu muistikin mitä piti tehdä. Kolmannen kanssa sama kuin tokan. Hassu huomata miten pennuilla se keskittymiskyky on niin lyhyt ja hetkessä unohtuu mitä oltiin tekemässä :)