Pitkän agilitykisatauon jälkeen (viimeisin kisa heinäkuun alussa) päästiin jälleen kisailemaan Danten kanssa yhden startin verran Hyvinkään Koiraurheilukeskuksessa. Ei olla ennen käyty siellä ja oli oikein mukava yllätys kun halli oli iso, valoisa ja lämmin keinunurmipohjainen halli! Tuomarina kisoissa toimi Leena Rantamäki-Lahtinen ja tarjolla oli maxi3:lle yksi agilityrata, jonne oli ilmoittautunut 44 koirakkoa.

Rata vaikutti suht. helpolta, mutta tutustumisaika ei varmasti ollut se 5 minuuttia, mulla ainakin jäi suunnittelu ihan kesken. No, onneksi oltiin ihan loppupäässä ja kerkesin katsella muiden suorituksia ja lämmitellä Danten kunnolla. Dante kävi tosi kuumana ja itselläkin oli aika latautunut olo. Dante pysyi hyvin lähdössä, mutta tokalta esteeltä jyrkkä käännös putkeen tiputti riman. Oma moka, lähdin kääntämään ihan pikkaisen liian aikaisin, Dante kääntyi liian jyrkästi ja osui siivekkeeseen. Sitten keinulta alasmenovirhe, suoritti keinun hirmu hitaasti ja kun koitin vauhdittaa hyppäsi kontaktin yli... Pari luvattoman suurta kaarrosta (niin se ohjaaminen vaan lässähtää ekan virheen jälkeen) ja putken väärä pää, joten lopputulos oli hylätty rata. No, ainakin A:n ja puomin kontaktit oli hyvät ja Dante liikkui kivasti alustalla!

Startin jälkeen tehtiin taas kunnon jäähdyttely, olin varmaan vika kisaaja joka lähti paikalta. Dracu oli myös mukana ja pääsi tutustumaan halliin kun odoteltiin maksien alkamista. Vähän ihmetteli suurta pölynimuria ja oli kovin kiinnostunut rataa suorittavista koirista, mutta käyttäytyi muuten oikein nätisti eikä ollut kummissaan uudesta paikasta.