Tämän vuoden aussie-open järjestettiin Espoon Puolarmetsässä, näytelmiin oli ilmoitettu peräti 151 aussieta! Danten kanssa kisattiin siis punaisissa uroksissa tässä täysin epävirallisessa näyttelyssä. Urokset tuomaroi Emmy Adasiewicz, kennel Terra-Blue, USA. Saavuttiin hyvissä ajoin paikalle näkemään ekat luokat ja moikkaamaan danten kasvattajaa Piaa. Dante oli ainut Ardiente-aussie paikalla, Pialla ei ollut koiria mukana kun hänellä oli kädet täynnä verinäytteenottopaikassa.
 
Olin puunannut Danten aamulla hienoon näyttelykuosiin; pesin valkoiset osat (enempää en uskaltanut kun viime kerralla tiputti kaikki karvansa pesun jälkeen), trimmannut irtokarvat ja kaivanut korvat esiin karvan alta. Dante näytti kehässä varsin pieneltä suurten urosten keskellä, mutta se kyllä hiveli silmiä upealla värillään, suurin osa punaisista koirista oli todella huonon värisiä! Tuomari oli varsin mukavan oloinen ja kohteli koiria erittäin hyvin. Meidän arvostelua oli paras tähän mennessä saaduista: "Nice head. Nice bone. Nice color. Nice topline, and angels. Moves open in front and rear." Tuomari oli varsin kiltti, ei maininnut mitään koosta ja etutassuista. Oli kuulemma ihastellut Danten väriä tuomarinsihteerille :)

Loppupäivä kuluikin Danten osalta pääasiassa puussa sidottuna kun itse seurasin kehiä ja kälisin tuttujen kanssa (joita alkaa olemaan paljon!). Danten lempparityttöaussie Tinka oli myös paikalla ja päästimme lapsoset juoksemaan kehien jälkeen. Dante sai miltein uuden laumajäsenen kun ihastelin Terhi Ullankojan neöjää 9 viikkoista aussiepentua. Otettiin Dantesta myös verinäyte, kun muistan postittaa vielä kopion silmäpeilaustuloksesta niin saadaan myös geenitesti kaihista. Kaikenkaikkiaan ihana päivä täynnä mukavia ihmisiä ja upeita koiria, ensi vuonna sitten taas!