Kaksipäiväinen agilitykisa Stadi Games oli jälleen Laakson ratsastuskentällä, jonne on meiltä mukava 300m matkaa, ei siis tarvinnut pummia kyytiä tällä kertaa :) Molempina päivinä tarjolla kaksi agirataa ja kaksi hyppäriä ja olin ilmoittanut Danten kaikkiin kisoihin. Stella sai tulla mukaan turistina ja sunnuntaina ohjasin vielä bc Saraa.

Lauantaina eka startti alkoi iltapäivällä, jonne kiiruhdin suoraan kevätjuhlasta. Emmi tiputti Saran meille ja otin kaikki koirat mukaan kisapaikalle. Ensimmäinen rata oli Mia Laamasen hyppäri, jota ennen huomasin kauhukseni, että Danten vatsa oli ihan valtava!! Kotoa löytyi myöhemmin todisteeksi tyhjä frolici-pussi... En tiedä mistä se noita kaivaa, ei ollut kyllä missään esillä. Dante näytti kuumassa kelissä todella tuskaiselta vatsansa kanssa, mutta mentiin kuitenkin radalle. Muuten perusrata, mutta ala Laamanen rata oli täynnä hyppykuvioita. Dante oli tosi tahmea ja hidas, voisin vannoa että ennen joka hypyä se päästi tuskaisen öhinän. Päästiin kuitenkin nippa nappa ihanneajan alle tuloksella 0 rv, aika -1,29 ja sija 15/54. Ei ollut tosiaankaan parasta meiltä, mutta eipä voinut muutakaan sillä mahalla. Toinen rata oli sitten vasta ihan illalla ja kerkesin käymään kotona päikkäreilläkin välissä ! Nyt oli vuorossa belgialaisen Michel Liekensin tuomaroima agilityrata. Rata oli mukavan haastava, varsinkin vaikea kuljetus A:n ohi kepeille oli haastava. Dante oli jo hieman toipunut vatsastaan, mutta ei ollut vieläkään parhaassa vireessä. Radalta tippui harmittavasti yksi muurinpalikka, joten tulos 5 rv, aika -4,29 ja sija 25/65. Muuten rata menikin ihan kivasti, vaikka vauhti oli vähän hakusessa. Kontaktit hyvät ja irtosi kivasti putkiin.

Sunnuntaina maxit aloittivat jo klo 8.30, mutta meikäläinen veti hyvillä mielin sikeitä kotona ja kovasti sitten ihmettelin, kun tutut kyseli, että missä olitte kun ei näkynyt hyppyradalla? Jotenkin oli onnistunut katsomaan kisakirjeestä rataantutustumisajat väärin, ja missattiin eka startti. Agilityradalle kuitenkin kerittiin, tuomarina jälleen Mia Laamanen. Rata oli varsin haastava, ja paremmin voiva Dante oli täynnä virtaa. Vedin sitä liian tiukkaan ja hypittiin parit vaikeat estekulmat vääriin suuntiin, eli tulos oli hylätty väärän radan vuoksi. Muuten ihan kiva rata, kepeille meno epäonnistui, vedin liikaa ja meni toiseen väliin. Tää on meillä tosi harvinainen virhe, mutta korjasin ja testasin kuinka hyvin Dante pujottelee kun itse lähden etenemään sivusuunnassa. Hyvinhän se meni, moni kokeneempi koira ei kestänyt sitä. Kontaktit myös tosi hyvät, varsinkin A ja keinu. Vein Danten kotiin välissä ja illalle tulin vielä ohjaamaan Saraa ykkösiin, joka ei mennyt kovin hyvin. Sara karkaili kontakteilta ja hyllytti sen takia.