Eipä me nykyisin tehdä muuta kuin tokoillaan! Oltiin taas Sirkuskentällä treenaamassa, tällä kertaa Emmin, Tiian ja Nooran kanssa. Paikalla oli toinenkin porukka, mutta sinne mahtuu onneksi hyvin useampikin treenaamaan kun kenttä on niin suuri.

Aloitettiin paikallaololla, tein samalla molempien kanssa. Ensin maassa makaamista ja sitten istumista. Maassa makuu meni Dantelta tosi hyvin ja Draculta ihan ok, oli vähän levoton ja selvästi sitä häiritsi kun esim. Emmi kimitti omille koirilleen palkkauksessa, oli sen näköinen että tuonne mä haluun mennä! Istumiset ok, Dantea vähän hämäsi kun käskytin Dracua ja meni maahan kerran tai kahdesti ja Dracu meni muutaman kerran epävarmuudessaan makaamaan kun kielsin sitä tassujen siirtelystä.

Sitten tehtiin Danten kanssa luoksetuloa. Otin ensin sitä paikalla odottamista, kävi useasti palkkaamassa ilman luoksetuloa ja Dante oli varsin rauhallinen. Sitten muutama suora luoksetulo niin että mulla oli patukka takin alla ja palkkasin sieltä. Otti ihan ok, asennon vaikka jouduin auttamaan. Sitten seuraamista niin että Emmi katsoi. Musta tuntuu että kävelen ihan vinosti ja Emmi sen totesi, kävely on hidasta, jäykkää ja olen ihan kallellani koiran puoleen. Treenasin sitten kävelyä ilman Dantea ja sitten Danten kanssa. Alkoi heti edistämään kun tempo kasvoi (ja mä suoristuin) joten otin hihnan avuksi. Se, että pidän hihnaa selän takana ja oikeassa kädessä kuulemma suoristi mut ja muistin jopa heilutella käsiä. Eli nyt vaan pitää keskittyä siihen omaan liikkeeseen ja treenata että siinäkään ei saa edistää.

Dracun kanssa tehtiin sitten vähän seuraamista kanssa. Otin pieniä pätkiä mutta Dracu ei ollut nyt ihan messissä, kontakti oli huono ja kaikki ympärillä rikkoiva keskittymistä. Muutaman muistutuksen jälkeen sitten kiinnitti huomionsa muhun ja teki oikein nätisti. Nyt pitäisi alkaa tehdä vähän pidempiä seuraamissuoria kun tuppaa kulkemaan viisi ekaa askelta oikeassa paikassa ja alkaa sitten edistämään... Sitten Tiia tuli auttamaan luoksetulossa ja piti Dracusta kiinni kun mä juoksin lelun kanssa muutaman kymmenen metrin päähän ja tein taas sitä, että jalat on visusti kiinni ja lelu siellä takana ja kun Dracu on lähellä siirrän toista jalkaa ja Dracu juoksee jalkojen ali leluun kiinni. Hyvin meni ja Dracu tuli kyllä lujaa! Tiia huomautti että mä kumarrun jotenkin hassusti kun siirrän jalkaa, pitääkin kiinnittää huomiota tohon. Lopuksi otettiin vielä tunnaria kissan purkkiherkkujen avulla. Piilottelin tunnaria ruohikkoon ja naksuttelin kun toi muutaman askeleen mua kohti, en juossut pakoon mutta pudotti kiireellä heti kun naksautin ja juoksi luokse.

Että semmoista tällä kertaa, Sirkuskentällä tokoillaan jälleen perjantaina, huomenna on vuorossa hakutreenit!