Perjantai-lauantai-välisenä yönä Dante alkoi oksentelemaan ja lauantai-aamuna oli jo tosi kipeä. Oksensi jatkuvasti vaahtoa, limaa ja verta. Ei suostunut syömään mitään ja oli tosi kurjana. Koska mulla oli töitä, vein sen yläkerran naapurille jolla Dante on ollut monesti ennenkin hoidossa, jotta hän voisi pitää sitä silmällä jos tila huononisi. Pääsin keskustaan saakka kun naapuri soitti hädissään että Dante oli käyttäytynyt tosi uhkaavasti ja mun pitäisi tulla hakemaan sen heti. Mua kohtaan Dante oli sitten ihan kiltti ja lähdettiin sitten eläinlääkärille Käpälämäkeen.

Lääkäri tutki Danten ja otettiin verikokeet samalla niin nähtäisiin maksa-ja munuaisarvot (sen buranan jäljiltä). Kaikki oli kuitenkin ok. Lääkäri oli sitten sitä mieltä että Dantella on joko jonkinlainen ärsytystila vatsassa, ehkä jotain mitä se on syönyt, tai sitten todennäköisemmin suolistoinfektio, jota on kuulemma liikkeellä. Dante sai pahoinvointiestoruiskeen ja saatiin lääkkeitä pahoinvointiin ja kuivumiseen. Jos tilanne ei parane maanantaihin, käydään hakemassa antibiootteja. Samalla reissulla Dracu sai rokotukset, annettiin molemmat samalla kerralla.

Joten nyt jäädään taas sairaslomalle, ensi viikonlopun Hämeenlinnan ja Helsingin kisat peruuntuu ja mahdollisesti myös seuraavan viikonlopun piirimestaruudet ja sinne vepe-kokeeseenkaan ei päästä. Nyt pitää kovasti toivoa ettei Dracu saa myös tartuntaa...